Våtrumstapet – Bosses Golv

Vid omtapetsering i kök eller badrum är våtrumstapet det perfekta valet. Eftersom att tapeten har en behandlad yta fungerar den utmärkt tillsammans med kemvätskan i skarvarna, det kommer ge dig ett våtrumsklassat och stryktåligt slutresultat. Vi på Bosses Golv i Kalmar erbjuder ett brett sortiment av våtrumstapeter oavsett om du är på jakt efter en enklare tapet eller mosaikmönster.

Extra slitstark och stryktålig

Du som väljer att sätta upp en våtrumstapet i köket eller badrummet gör ett smart val. En våtrumstapet är mer stryktålig och slitstark och kommer skydda dina väggar från vatten och fukt. Det gör också att väggarna blir enkla att torka av och hålla fräscha, perfekt om du olyckligt spillt i köket eller tappat en schampoflaska i badrummet.

Enkel att sätta upp

Hos oss på Bosses Golv i Kalmar hittar du mängder av olika varianter på våtrumstapet. Det våra tapeter har gemensamt är att de är lätta att sätta upp själva och kan användas överallt i badrummet, så länge de sätts upp enligt de gällande regler som finns. 

Stort och smakfullt urval 

Inspiration kring vilken typ av tapet du ska välja kan du finna på mängder av håll idag. Inne i vår butik i Kalmar hjälper vi gärna dig att lotsa dig igenom vårt smakfulla sortiment av våtrumstapeter och kakel. Att mixa just kakel och tapet har blivit oerhört trendigt och ger en lyxig och ombonad känsla. Välj och vraka bland ett stort urval med allt från kakel och marmormönster till randigt, blommigt och rutigt.

Prisvärd våtrumstapet hos Bosses Golv i Kalmar

Låt oss veta dina innersta fantasier och önskemål om hur ditt drömkök eller ditt drömbadrum skulle kunna se ut. Vi hjälper dig gärna och ser till att plocka fram de mest lämpade produkterna för att enkelt göra dina drömmar till verklighet.

 

 

 

 

Öppettider:

Mån-fre: 10-12 | 13-16
Lör-sön: Stängt

 

Kontakta oss 
Tel: 0480-306 10

Jonas Fröler
0480-465 020
jonas@bossesgolv.se

Patrik Palmgren
0480-465 021
putte@bossesgolv.se

 

Kontakta oss

Tel:0480-46 50 20, Jonas Fröler
jonas@bossesgolv.se

Adress

Perongvägen 3
388 30, Ljungbyholm

Följ oss

Hem     Referenser     Leverantörer     Om oss     Kontakt

Öppettider

From 1 April är butiken endast öppen vid tidsbokning

 

 

 

 

jonas@bossesgolv.se

0480-465020