Plastgolv Kalmar

Plastgolv – vi hjälper dig

Plastmattor är lättstädade, slitstarka, sköna att gå och stå på, det finns många mönster och färger att välja mellan. Plastgolv finns varierat i både 2, 3 och 4-meters bredd, beroende på leverantör och kollektion. Fördelen med olika breda mattor är att skarvar kan undvikas.

Plastmattor, som även kallas vinylmattor finns utöver den vanliga PVC-baksidan även med textilbaksida.

Vinylgolv

Vinylgolv med textilbaksida är något mjukare och tystare än övriga vinylgolv, men är fortfarande lika lättstädat och slittåligt som en med PVC baksida. Plastmattor med textilbaksida kan läggas i alla torra utrymmen, samt utrymmen med betongunderlag, exempelvis källare. Kan i vissa fall upplevas värmereflekterande och värmeisolerande.

Plastmattor med PVC baksida limmas och plastmattor med textilbaksida behöver oftast inte limmas. Ibland ”hjälper” man mattan med dubbelhäftande mattejp.

Plastmattor våtrum

Viktigast av allt när det gäller golv i badrum och andra våtutrymmen är att de ska vara vattentäta och hygieniska. Enligt försäkringsbolagen är plastgolv det säkraste som finns mot vattenskador. I utbudet av plastmattor kan man kombinera praktisk funktion med läcker design.

Bosses Golv erbjuder en mängd olika typer av naturtrogna motiv, lekfulla mönster och färger, både på väggar och golv i badrummet. Allt du behöver göra är att fundera över hur rummet du vill förändra ska användas, och vilket material som passar.

Många fördelar

Vattentätt

VT-godkända plastmattor från Forbo, Tarkett samt Gerflor, uppfyller med bred marginal branschens hårdaste krav på vattentäthet.

Lätt att hålla rent

Plastmattor är det perfekta valet i badrummet eftersom det är ytterst lättskött. Du torkar enkelt och snabbt av både golv och vägg med en gummiskrapa. Vid behov rengör du med en mjuk svamp med ljummet vatten och lite diskmedel.

Hygien och design

Badrummet betyder allt mer för vårt välbefinnande. Här blir du pigg och fräsch efter en uppfriskande dusch. Badrummet är ett rum där snygg design och funktion verkligen möts. Det ska vara lättskött, hygieniskt, praktiskt och gärna prisvärt. Mönster och färger ska även passa både dig som är trendmedveten och dig som föredrar det tidlöst klassiska.

Tjänster

Vi erbjuder alla typer av golvarbeten, badrumsrenovering och tapeter.

Skötselråd

För att få så lång livslängd som möjligt på golvet bör du vårda det enligt leverantörens skötselråd.

Kontakta oss

Behöver du hjälp för att komma vidare i ditt projekt? Kontakta oss, vi pratar gärna golvarbeten!