Heltäckningsmatta Kalmar

Bosses Golv i Kalmar – ditt självklara val vid köp av heltäckningsmatta

Bosses Golv i Kalmar är ditt självklara val när du är ute efter kvalitativa mattor och heltäckningsmattor till konkurrenskraftiga priser. Inne i vår butik hittar du både kunnig personal och mängder av inspiration inom textila golv. Vi erbjuder ett brett sortiment av allt ifrån heltäckningsmatta till våtrumstapet i modern och traditionell design, givetvis i skräddarsydda mått.

Brett sortiment och skräddarsydda lösningar

Som ett komplett golvföretag erbjuder vi dig skräddarsydda lösningar för att lyckas uppfylla dina önskemål och behov. Finns din önskade heltäckningsmatta, mot förmodan, inte i önskad storlek eller färg ser vi till att lösa det i allra största mån. Vi har i många år hjälpt kunder landet över med både kvalitativa mattor, mattor och golv.

Konkurrenskraftiga priser

Inne hos oss på Bosses Golv i Kalmar kan du handla din heltäckningsmatta till ett förmånligt pris. Ta del av våra kanonpriser och andra specialerbjudanden för att förse ditt hem med mattorna, golvet och tapeterna du alltid drömt om.

Design och kvalitet

Önskas en modern eller traditionell design? Vi kommer gärna med inspiration, råd och tips inför ditt beslut. En heltäckningsmatta är både slitstark och ger dig obegränsade möjligheter. Med våra skräddarsydda lösningar kan du välja och vraka precis hur din kvalitetsmatta ska se ut och läggas in. En smakfull och snygg matta kan förvandla vilket hem, vilken arbetsplats eller vilket rum som helst till något helt nytt, lyxigt och än mer fantastiskt.

Bosses Golv i Kalmar – ditt självklara val vid köp av heltäckningsmatta
När du väl bestämt dig för vilken heltäckningsmatta, tapet eller golv du vill ha hjälper vi gärna dig med resterande arbete också. Vi erbjuder tjänster inom både golvjämning, golvslipning, tapetsering som badrumsrenovering. Ta till vår hjälp och låt dina kommande projekt bli lättlösta med ett helt fantastiskt slutresultat.

Tjänster

Vi erbjuder alla typer av golvarbeten, badrumsrenovering och tapeter.

Skötselråd

För att få så lång livslängd som möjligt på golvet bör du vårda det enligt leverantörens skötselråd.

Kontakta oss

Behöver du hjälp för att komma vidare i ditt projekt? Kontakta oss, vi pratar gärna golvarbeten!