Kakel & Klinkers

Rådgivning och inspiration inom kakel och klinkers

Hos oss på Bosses Golv i Kalmar hittar du ett brett sortiment av kakel och klinker för ditt nya projekt. Vi erbjuder allt du kan tänkas behöva till badrummet vad gäller både tapeter, kakel, och klinkers. Detsamma gäller för hallen, köket, uteplatsen eller varför inte lite lyx även vardagsrummet eller sovrummet? Låt oss få ta del av dina önskemål och fantasier så ska vi se till att göra dina renoveringsdrömmar till verklighet.

Kakel, klinkers – Kalmar

Oavsett om du vet vad du är på jakt efter för kakel och klinkers eller inte när du kommer in till oss på Bosses Golv i Kalmar, kommer vi se till att ge dig de viktiga expertråd du behöver. Tillsammans kommer vi sedan i vår inspirerande butik bläddra oss igenom vårt inspirationsgalleri för att utforska dina känslor och stilistik för just kakel och klinkers.

Brett urval av kvalitetsprodukter

Bosses Golv vill stå för kvalitet och ha ett gott renommé med största möjliga kundnöjdhet. Idag jobbar vi tillsammans med många kända och marknadsledande leverantörer. Det gör att du som kund är garanterad produkter av allra högsta kvalitet. Inne hos oss tror vi att ni garanterat hittar något som faller er precis i smaken då vi erbjuder ett brett och smakfullt sortiment av både kakel och klinkers, oavsett storlek eller färg.

Besök gärna oss på Bosses Golv i Kalmar så ska vi se till att lotsa dig fram i vårt sortiment av kakel och klinkers. Vi besitter både lång erfarenhet och bred kunskap för att kunna ge dig bästa förutsättningarna för ett snyggt och hållbart slutresultat. Vi ser framemot att få vara en del av resan till ditt drömhem.

Tjänster

Vi erbjuder alla typer av golvarbeten, badrumsrenovering och tapeter.

Skötselråd

För att få så lång livslängd som möjligt på golvet bör du vårda det enligt leverantörens skötselråd.

Kontakta oss

Behöver du hjälp för att komma vidare i ditt projekt? Kontakta oss, vi pratar gärna golvarbeten!