Slipa golv Kalmar

Drömmer du om ett vackert gammalt trägolv som utstrålar liv och lyster? Bosses Golv erfar många fördelar med att slipa ditt golv. På så sätt kan vi ge ditt golv ett rejält ansiktslyft och ditt trägolv kan fortsätta leverera den där naturliga, varma och sköna känslan under många år framöver. Vi hjälper såväl privatkunder som företag, fastighetsägare och byggföretag slipa sitt golv smidigt, tryggt och effektivt. För oss är det viktigt att använda rätt behandlingsmetod, hos oss kan du därför vara säker på att ditt golv är i trygga händer. Vi har gedigen kunskap och kompetens inom området. Dessutom kompromissar aldrig med slutresultatet. Bosses Golv i Kalmar med omnejd hjälper dig slipa ditt golv!

Gedigen kunskap & kompetens

Bosses Golv hjälper dig i Kalmar med omnejd, vi underlättar din tillvaro, så har du tid till annat. Med många års erfarenhet av att slipa golv och gott renommé kan du känna dig trygg. Vi förser dig med hantverkare som ständigt strävar efter att överträffa dina förväntningar, på så sätt kan vi garantera kundnöjdhet. Med engagemang och lyhördhet ser vi till att slipa ditt golv på ett korrekt och snyggt sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om vår tjänst och tidigare arbeten.

Slipa golv – rätt tillvägagångssätt!

Bosses Golv i Kalmar med omnejd ser till att ta tillvara på ditt nuvarande golv. Vi behandlar ditt golv skickligt och varsamt. Golvet ska först slipas och sedan ytbehandlas med exempelvis lack, vax eller olja. För oss är det en självklarhet att pigmentera golvet, detta tillhör en mycket viktig del av processen. Vi väljer alltid behandlingsmetod efter ditt golvs behov och dina personliga önskemål. Genom att regelbundet ta hand om ditt golv förlänger du dess livslängd avsevärt. Är du osäker på om det är dags för ditt golv att slipas, tveka inte att kontakta oss.

Vi hjälper dig!

Bosses Golv i Kalmar med omnejd är noggranna och duktiga på att slipa golv. Vi använder oss av olika behandlingsmetoder eftersom golv skiljer sig i såväl utförande som utseende och underhåll. Exempelvis är lack det alternativ som kräver minst underhåll medan olja fordrar kontinuerligt arbete för att behålla lystern. Oavsett material och golvets befintliga skick skräddarsyr vi en lösning.

Kontakta oss

Kontakta oss på Bosses Golv om du är intresserade av att slipa ditt golv. Vi ser till att ditt golv erhåller samma nyans och glans. Låt oss hjälpa dig utnyttja ditt golvs fulla potential. Att ge ditt golv rätt förutsättningar är viktigt för oss. Har du frågor och funderingar kring att slipa golv är du varmt välkommen att kontakta oss, vi hjälper dig i Kalmar med omnejd! Välkommen.

Öppettider:

Mån-fre: 10-12 | 13-16
Lör-sön: Stängt

 

Kontakta oss 
Tel: 0480-306 10

Jonas Fröler
0480-465 020
jonas@bossesgolv.se

Patrik Palmgren
0480-465 021
putte@bossesgolv.se

 

Kontakta oss

Tel:0480-46 50 20, Jonas Fröler
jonas@bossesgolv.se

Adress

Perongvägen 3
388 30, Ljungbyholm

Följ oss

Hem     Referenser     Leverantörer     Om oss     Kontakt

Öppettider

Mån-fre: 10-12 | 13-16

Lör-sön: Stängt