Badrumsrenovering Kalmar

Vill du förverkliga dina badrumsdrömmar? Bosses Golv i Kalmar med omnejd hjälper dig att förvandla våtutrymmet till en praktisk, harmonisk och lyxig plats. Med kunskap och erfarenhet arbetar vi effektivt och säkert. Vi kompromissar aldrig med slutresultat och naturligtvis står kvalitet i fokus. Bosses Golv hjälper såväl privatpersoner som företag tryggt och säkert. Vill du utföra en komplett badrumsrenovering? Perfekt, då har du hittat rätt!

Du väljer – vi renoverar!

Bosses Golv är experter på badrumsrenoveringar och hjälper dig i Kalmar med omnejd att skapa ett badrum med funktionella och personliga lösningar. Med gedigen erfarenhet, stor kompetens och gott renommé ser vi fram emot att hjälpa dig. För oss är det viktigt att skräddarsy lösningar som passar dina behov och önskemål. Tillsammans diskuterar vi specifika funktioner, användarvänlighet, kvalitet, förvaring och detaljer. Du väljer om du vill ha en avancerad, vanlig eller enkel badrumsrenovering. Låter detta intressant?

Gediget urval

Badrummet har allt större betydelse i våra liv vilket innebär att interiören och funktionerna är viktigare än någonsin. Söker du kvalitativa och hållbara lösningar är vi rätt val för dig. Kanske vill du skapa en trendriktig känsla med hjälp av svarta detaljer. Ett säkert kort i din badrumsrenovering är ett liggande vitt kakel med svart fog, förstärk gärna intrycket med gröna växter. Önskar du förvandla badrummet till en plats för lyxiga spatillfällen eller avkopplande stunder kanske ett stort badkar och öppna ytor är att föredra. Ett annat alternativ är att satsa på generösa förvaringsmöjligheter, ett funktionellt utrymme helt enkelt. Du väljer och vi på Bosses Golv i Kalmar med omnejd genomför renoveringen.

Badrumsrenovering – vi hjälper dig

Kontakta oss så diskuterar vi tillsammans möjligheterna med en badrumsrenovering. Vi utformar ett badrum som utgår från dina behov och som kan du trivas med under lång tid framöver. Bosses Golv i Kalmar med omnejd ser fram emot att hjälpa dig! Välkommen.

Öppettider:

F.r.o.m 1 April är butiken endast öppen vid tidsbokning

 

Kontakta oss 
Tel:0480-30610

Jonas Fröler
0480-465020
jonas@bossesgolv.se

Patrik Palmgren
0480-465021
putte@bossesgolv.se

 

Kontakta oss

Tel:0480-46 50 20, Jonas Fröler 
jonas@bossesgolv.se

Följ oss

Hem     Referenser     Leverantörer     Om oss     Kontakt

Öppettider

F.r.o.m 1 April är butiken endast öppen vid tidsbokning

 

 

 

 

jonas@bossesgolv.se

0480-465020